Taxatie

Waardebepaling van uw woning of ander onroerend goed is de basis van verder stappen. Vandaar dat ik hieraan veel aandacht besteed. Ik taxeer uw onroerend goed voor de volgende doelen:

  1. Financiering; mijn taxatierapporten worden door alle financiële instellingen geaccepteerd.
  2. Aankoopbemiddeling; wanneer u een woning wilt kopen dan wilt u er zeker van zijn dat de door u betaalde prijs overeenkomt met de werkelijke waarde.
  3. Verkoopbemiddeling; wanneer u uw woning wilt verkopen is het van belang een juiste waardebepaling te hebben. Wanneer u overweegt uw woning door mij te laten verkopen is een dergelijke waardebepaling vrijblijvend.
  4. Taxatie ivm de fiscus; soms is het verstandig om samen met een taxateur van de belastingdienst een waardering van uw onroerend goed te maken.

Taxatie van uw onroerend goed verricht ik in de volgende gemeenten;

Grofweg zijn dit alle plaatsen in de driehoek Amsterdam, Haarlem, Alphen aan de Rijn.

Het tarief
Afhankelijk van het doel van de taxatie en het getaxeerde object wordt het tarief per taxatie geoffreerd. Zodat u precies weet waar u aan toe bent.
Uiteraard ben ik ook uw taxateur voor gevalideerde taxatierapporten ( benodigd voor een aanvraag onder Nationale Hypotheek Garantie ). Ik ben ik geschreven in de registers van het NWWI, TaxateursUnie, MijnTaxateur, NTS, NBTO en vele andere. Betreffende administratiekosten, kadastraal onderzoek, BTW. gemeentelijke leges e.d. wordt een duidelijk beleid gevoerd en deze kosten worden altijd in de offerte meegenomen.
Een offerte kunt u het beste per mail aanvragen, echter telefonisch mag ook altijd. U heeft de offerte binnen 1 werkdag in uw mailbox.

Wilt u gebruik maken van mijn diensten als taxateur, vul dan de aanvraag in en ik neem binnen 1 werkdag contact met u op.
Graag hoor ik van u.

Door ons recent getaxeerde woningen