Nieuws

 
   

Huurwoningen

Wist u dat Cor de Jong Makelaardij regelmatig huurwoningen aanbied ? Indien u op zoek bent naar ( tijdelijke ) huurruimte bel dan gerust of er een woning beschikbaar is die bij u past. Tijdelijk of voor langere tijd? Van vragen wordt u wijzer.

   

DUOkoop

Momenteel is DUOkoop niet haalbaar!
Doordat er geruchten in de markt waren dat de rente onder NHG niet fiscaal aftrekbaar zou zijn, en het Waarborgfonds geen leningen meer zou verstrekken op grond van de DUO koop regelingen.
Cor de Jong makelaardij waarschuwt daarom potentiŽle kopers hun verwachtingen niet te hoog te stellen op dit gebied!!!!
Wanneer de regeling aangepast wordt zal ik dit melden maar op dit moment kunnen de bestaande regelingen niet goed afgewikkeld worden.

   

NHG taxaties

Zoals u wellicht weet is Cor de Jong Makelaardij BV gespecialiseerd in taxaties.
Voor een hypotheekaanvraag onder voorwaarden van NHG is het verplicht om een gevalideerd taxatierapport op te laten maken.
Cor de Jong is ingeschreven bij alle validatie instituten waarvan het NWWI de bekendste is.

   

Taxatie van uw woning

Uiteraard is het nog steeds mogelijk om uw woning door mij te laten taxeren.
Kijk ook eens op de taxatie pagina voor leuke aanbiedingen.

   

Aankoopbemiddeling.

In de huidige markt is het in belang van elke ( potentiŽle ) woningkoper om zich goed op de hoogte te stellen wan de laatse ontwikkelingen op de woningmarkt.
Cor de Jong Makelaardij kunt u hierbij goed helpen. Niet alleen van belang is een scherpe prijsonderhandeling, ook de juridiche zaken rondom de koop worden met u besproken.
Complete begeleiding voor een redelijke prijs.