Even voorstellen

Cor de Jong, geboren in 1955, eigenaar van een klein makelaarskantoor, gevestigd in De Kwakel en werkend vanuit een knus kantoor aan huis. Vanaf 1995 werkzaam in de Makelaardij, eerst bij een klein kantoor in Hoogmade en vanaf 1999 in de huidige situatie. Met een accent op de woningmakelaardij, echter van oorsprong afkomstig uit de agrarische sector.

Per 1 januari 2010 lid van de Nieuw ontstane makelaarsvereniging VastgoedPRO onder lidnummer 15235, beëdigd als makelaar o.g. door de Rechtbank te “s Gravehage en ingeschreven in het register voor Stichting Vastgoed Certificaat Wonen / MKB te Rotterdam (nummer RMT 06.609.0286.

Dit alles staat voor de kwaliteit van het werk dat ik graag aan u lever.

Mijn werkzaamheden omvatten alle aspecten van de Makelaardij, aankoopbemiddeling en verkoopbemiddeling, taxatie, verhuur en advisering. Verder houd ik me bezig met bemiddeling betreffende financiering van onroerend goed en het verzekeren hiervan.

Mijn dienstverlening hou ik graag persoonlijk. Bovendien is elke opdracht is opnieuw een uitdaging voor me. Met als doel voor U het meeste voordeel te brengen. Ik ben als persoon en kantoor volledig onafhankelijk van andere kantoren, makelaars enz. doch onderhoud wel een goede band met de kantoren waar ik zaken mee doe.

Mede doordat ik werk met lage huisvestingskosten, kan ik een voor u gunstig tarief neerleggen. Wilt u meer weten of gebruik van mijn diensten maken neem dan vrijblijvend contact met me op via de contactpagina.

Graag hoor ik van u.